تغذیه و رژیم درمانی

معجزه خرما بر روی زخم معده

زخم معده

معجزه خرما بر روی زخم معده

خرما حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی محلول است که به عنوان یک کمک کننده خوب به هضم عمل می کند و حرکت روده را تحریک می کند. بنابراین مصرف خرما در تمام موارد مشکلات گوارشی مانند یبوست، سوء هاضمه، حالت تهوع، بواسیر، طحال ضعیف، زخم معده و شکایات معده توصیه می شود.

خرما منبع غنی از قند‌های ساده ای چون گلوکز، فروکتوز و ساکاروز محسوب می شود و به همین علتل یک ماده انرژی‌زا با قدرت جذب سریع برای بدن است، متخصصان تغذیه به ورزشکاران توصیه می‌کنند که قبل و پس از تمرین‌های ورزشی ۲ وعده خرما مصرف کنند تا انرژی لازم برای فعالیت های بدنی تامین شود، افزون بر این خرما در بهبود عملکرد مغز موثر است و انرژی لازم برای تقویت حافظه و تمرکز را به مغز می‌رساند و به همین علت متخصصان خرما را در برنامه غذایی کودکان و سالخوردگان قرار می‌دهند تا قدرت یادگیری کودکان افزایش پیدا کند و افراد مسن از خطر ابتلا به آلزایمر در امان بمانند.

خرما غنی ازمنیزیم است و این ماده باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود. منیزیم التهاب را در بدن کاهش می‌دهد. التهاب دلیل اصلی بسیاری از بیماری‌ها و از جمله انواع سرطان است. خرما دارای آنتی‌اکسیدانت‌هاست که با رادیکال‌های آزاد می‌جنگند. در تحقیقی که در مجله بریتانیایی تغذیه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده خوردن خرما از امکان ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش می‌دهد.

خرما، به‌دلیل خاصیت تنظیم‌کننده ای دستگاه گوارش، از قرن‌ها پیش برای درمان زخم معده مورد استفاده قرار می گرفته است، مطالعه ای در سال ۲۰۰۵ نشان می‌دهد که خرما، موجب کاهش التهاب حاصل از زخم معده می شود همچنین مصرف این ماده غذایی در درمان زخم معده موثرتر از مصرف دارو است.

از نظر ارزش غذایی شیره خرمااز جایگاه ویژه ای بهره می برد چرا که جایگزین بسیار مناسبی برای شیرینی های مصنوعی که در بازار هستند، می باشد و قند آن به شکل طبیعی است. مصرف شیره خرماهنگام صبح با شیر ولرم موجب تقویت سیستم گوارشی و عدم مبتلا شدن به بیماری های گوارشی و زخم های گوارشی می شود. آهن موجود در خرماسبب بالا رفتن گلبول های قرمز خون می شود و موجب کاهش کم خونی آنمی می گردد. شیره خرمامنبع غنی از پتاسیم و منگنز است و تسکین دهنده درد است. شیره خرما به سادگی قابل هضم است و سریع جذب می شود و بسیار انرژی زا می باشد. شیره خرما موجب رفع ناراحتی های گوارشی می شود و سبب افزایش باکتری های مفید و سودمنده روده می شوند. فیبر موجود در این میوه از یبوست پیشگیری می کند و عمل دفع را راحت تر می کند.

فکر خود را اینجا بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های محبوب

راهکارهای برای جلوگیری از قطعی عضو
-زخم, -گوارش, -وکیوم تراپی زخم, اورتوپدی, جراحی, دیابت, سوختگی, عفونت, عمل, قطع عضو, وکیوم تراپی
نکاتی در مورد جلوگیری از قطع عضو
مراحل بهبود زخم
-زخم, -وکیوم تراپی زخم, اطفال, اورتوپدی, جراحی, درد, دیابت, زخم های واریسی, زنان و زایمان, سوختگی, عفونت, عمل, وکیوم تراپی
مراحل بهبود زخم
زخم های واریسی و درمان آن
-زخم, -وکیوم تراپی زخم, اطفال, اورتوپدی, جراحی, درد, دیابت, زخم های واریسی, سوختگی, عفونت, عمل
زخم های واریسی و درمان آن
نشانه های عفونت و آلودگی زخم که باید جدی بگیریم
-زخم, -گوارش, -وکیوم تراپی زخم, اطفال, اورتوپدی, جراحی, درد, دیابت, سوختگی, طب فیزیکی،کمر و مفاصل, عفونت, عمل, قلب و عروق, کرونا, کلیه و مجاری ادراری, مغز و اعصاب, وارش, وکیوم تراپی
نشانه های عفونت و آلودگی زخم که باید جدی بگیریم
نقاط قوت و نقاط ضعف وکیوم تراپی
-اخبار داغ, -اعصاب و روان, -زخم, -گوارش, -وکیوم تراپی زخم, اطفال, اورتوپدی, پزشکان و متخصصان, تغذیه و رژیم درمانی, تنفس, جراحی, درد, زنان و زایمان, زندگی روزمره, سلامتی شما, سوختگی, طب سالمندان, طب فیزیکی،کمر و مفاصل, عمل, قلب و عروق, کرونا, کلیه و مجاری ادراری, مغز و اعصاب, وکیوم تراپی
نقاط قوت و نقاط ضعف وکیوم تراپی
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare